Om oss

Hos The Black Swan Hudpleie får du kvalitets behandlinger med nøye utvalgte produkter. Vi holder til i koselige lokaler på Fjellhamar i Lørenskog. Her finner du Caroline og Henriette som er utdannet hudterapeuter sammen med Kristin som er PMU artist. Vi har fokus på å yte god service og gi deg den beste behandlingen tilpasset deg!  Vi ønsker at alle skal kunne unne seg litt luksus i hverdagen. Vi utfører blant annet ansiktsbehandlinger, hårfjerning med voks, vippeløft, browlamination, manikyr, pedikyr, permanent makeup med mer. Vi bruker produkter fra Exuviance og Esse i behandlinger og har mange fantastiske hjemmeprodukter til salgs i salongen og i nettbutikken vår.

 

Vi ønsker at du som kunde skal få de beste produktene til din hud! Du kan bestille time til en hudanalyse i vår salong, men vi tilbyr også konsultasjon på nett. Send oss en melding så hjelper vi deg med veileding av produkter helt kostnadsfritt. Du vil få veileding av autoriserte hudterapeuter.

 

Vi er selvsagt en autorisert forhandler og du kan trygt kjøpe produktene dine hos oss, har du spørsmål knyttet til dette eller noe annet så ikke nøl med å ta kontakt!

 

Produktene vi har i nettbutikken er nøye utvalgt, god og riktig hudpleie er ikke tilfeldig!