Kampanjer

 

-20% på microblading og powderbrows

 

 

Powder brows gir en sminket og naturlig look med et pudret resultat. Behandlingen utføres med maskin og passer for alle hudtyper.

Ved microblading tilføres pigment i huden ved hjelp av et et tynt blad for hånd. det er perfekt for alle som vil fremheve bryn, fylle inn ekstra hårstrå og som ønsker seg en naturlig look. Behandlingen passer ikke for fet hud eller kontraindikerte.

 

Etter første gang anbefales et påfyll etter 4-8 uker. dette er for å
korrigere eller fylle i ekstra farge på enkelte områder og vil gi et jevnere og mer varig resultat.

Er du usikker på hva som passer for deg kan du booke en konsultasjon i forkant.

(Ord. pris 2750,- 20% trekkes fra i kassa. Kampanjen gjelder ut desember 2022. Gjelder kun nye bryn, ikke påfyll)

Book time

 


 

 

Nyhet fra Exuviance

 

✨ VITAMIN C TONE
CORRECTING SERUM ✨

 

Dette herlige serumet gir en fantastisk glød samtidig som det bidrar til å jevne ut hudtonen og stimulere til økt spenst. Hovedingrediensen er 15 % L-Ascorbic Acid, en kraftfull antioksidant som motvirker hyperpigmentering og stimulerer kollagensyntesen. Serumet inneholder også PHA, som eksfolierer skånsomt (og hjelper C-vitaminet med å trenge inn i huden), tilfører fuktighet, virker som en antioksidant og styrker hudbarrieren. For ytterligere beskyttende effekt mot ytre påvirkninger og frie radikaler inneholder det også ekstrakt av grønn te samt planteekstraktet Feverfew (matrem).

 Pris: 599,-

 

Noen tips!

 

🍊Vi anbefaler å bruke serumet om morgenen, siden det er på dagtid huden er mest utsatt for ytre påvirkninger som kan bryte den ned. Dessuten gir serumet en veldig pen finish under sminke. Om kvelden kan man med fordel bruke et annet Exuviance serum.

🍋Produkter med C-vitamin har en tendens til å mørkne en tid etter åpning. Dette er helt normalt, og effekten er like god selv om produktet får en mørkere farge.

 

🌼Serumet er fritt for parfyme / tilsatt duft og har bare duft fra ingrediensene. Produkter med C-vitamin kan ha en litt særegen lukt, og det er helt normalt.

 

 

 

Exuviance Professional får du i vår salong eller bestill det her  


 

 

 

 Book time