Kampanjer

 Høstkampanje

 

 

Exuviance Retinol peel: Behandlingen inkluderer hjemmekit med hudpleieprodukter som skal brukes i ca. 1 uke etter behandlingen.

Sammensetningen med 1 % retinol og CitraFill eksfolierer, forbedrer hudstrukturen, gjør huden klarere og spenstigere og hudtonen jevnere. Behandlingen er perfekt når man vil redusere synlige aldringstegn som linjer og rynker og ujevn pigmentering, men også for å gi ny glød og motvirke akne og fet hud. Behandlingen består av rens, massasje, maske og peeling. Huden kan flasse etter 2-3 dager. Peelingen skal virke i opptil 8 timer i etterkant og du bør derfor være obs på at du ikke skal svette/bade etter behandlingen.

Anbefales ikke under graviditet og amming eller før soleksponering

 

Nå: 990,- (før: 1299,-)

 

Exuviance 60 min peel: Vi skreddersyr behandlingen etter din hudtype og tilstand. Behandlingen består av rens, 20/30 % AHA peeling, evt. utklemming, ansiktsmassasje, ansiktsmaske og avsluttes med serum og krem. Dette er 60 minutter med velvære samtidig som du ser resultat. Behandlingen passer de fleste hudtyper, for deg som ønsker mer fukt og glød, deg med akne, eller pigmentforandringer. Er det lenge siden du har hatt en hudbehandling er denne fin å starte med.

Det anbefales å være forsiktig med soleksponering etter denne behandlingen.

 

Nå: 990,- (før: 1100,-)

 

 

Behandlingen må bookes og benyttes innen 30.09.23.

 

Book time her

Url missing