Kampanjer

 

 Ved kjøp av valgfri rens og krem fra Esse Skincare får du med gratis ansiktsmist! Vi legger ved den som passer rens og krem.

TIlbudet gjelder i salong og i nettbutikken. 

 

Handle Esse her

 


 

 

Ved kjøp av Glycolic polish får du med gratis Bionic Tonic pads!

Peelingen er både kjemisk og mekanisk, den er finkornet og inneholder også glycolsyre. Dette gir en effektiv og jevn peeling av døde huceller. 

Bionic Tonic er serumpads som inneholder PHA. Disse vil etterlate huden din gjenfuktet og glødende! Perfekt å bruke alene eller før sminke. 

Dette tilbudet gjelder kun i salong.

 

Nyhet fra Exuviance

 

✨ VITAMIN C TONE
CORRECTING SERUM ✨

 

Dette herlige serumet gir en fantastisk glød samtidig som det bidrar til å jevne ut hudtonen og stimulere til økt spenst. Hovedingrediensen er 15 % L-Ascorbic Acid, en kraftfull antioksidant som motvirker hyperpigmentering og stimulerer kollagensyntesen. Serumet inneholder også PHA, som eksfolierer skånsomt (og hjelper C-vitaminet med å trenge inn i huden), tilfører fuktighet, virker som en antioksidant og styrker hudbarrieren. For ytterligere beskyttende effekt mot ytre påvirkninger og frie radikaler inneholder det også ekstrakt av grønn te samt planteekstraktet Feverfew (matrem).

 Pris: 599,-

 

Noen tips!

 

🍊Vi anbefaler å bruke serumet om morgenen, siden det er på dagtid huden er mest utsatt for ytre påvirkninger som kan bryte den ned. Dessuten gir serumet en veldig pen finish under sminke. Om kvelden kan man med fordel bruke et annet Exuviance serum.

🍋Produkter med C-vitamin har en tendens til å mørkne en tid etter åpning. Dette er helt normalt, og effekten er like god selv om produktet får en mørkere farge.

 

🌼Serumet er fritt for parfyme / tilsatt duft og har bare duft fra ingrediensene. Produkter med C-vitamin kan ha en litt særegen lukt, og det er helt normalt.

 

 

 

Exuviance Professional får du i vår salong eller bestill det her  


 

 

 

 Book time